U bevindt zich hier:

Lessen Tai Chi Chuan

Workshops en Activiteiten

Jaar Training

Bedrijven Tai Chi

Algemeen:

Startpagina

Dit jaar is er geen jaartraining.

Golden Flower Tai Chi Jaar Training
Deze Jaar Training is in de eerste plaats bedoeld ter inspiratie!
Hij is erop gericht om je Tai Chi onderzoek te verdiepen en om te kijken hoe jij Golden Flower Tai Chi kunt gebruiken op de manier die het beste past, specifiek voor jou en elk moment opnieuw.
Met de Training willen we iedereen de hand reiken die op zoek is naar meer Energie, Voldoening, Zelf-Expressie, Plezier en Genieten; naar een effectiever Zelf-Management in het dagelijks leven, naar Groeien en Openbloeien en, last but not least, naar Erkenning van de Unieke Bijdrage, die Jij bent.


Het Golden Flower Curriculum
In deze Training overlopen we het basis curriculum systematisch. Elke zondag wordt een deel ervan belicht en de periode ertussenin is om het geleerde te oefenen en te integreren. Door deze manier van werken vinden we antwoord op vragen als:


Groeien en Open bloeien
Golden Flower Tai Chi is een basis voor Zelf-Management, Zelf-Ontwikkeling en Voldoening in het dagelijks leven. De Gouden Bloem van ‘Golden Flower’ Tai Chi staat symbool voor het volledig tot bloei komen van elk individu op zijn eigen unieke manier. Dit proces staat centraal in deze Training en hierover zal tijdens de Trainingsdagen regelmatig gedeeld en uitgewisseld worden.


Voor wie is de Training bedoeld ?
Door het unieke groeiproces en doordat het curriculum een eindeloze bron van verdieping is, is de Training voor een breed publiek met verschillende doelstellingen toegankelijk en kan de Training vele malen opnieuw gevolgd worden.


Door wie wordt de Training gegeven ?
De Training wordt verzorgd door Wanda Link met assistentie van Trudelies Schouten.
Beiden zijn Golden Flower Tai Chi® Instructeurs met een ruime ervaring wat betreft lesgeven en het Golden Flower Curriculum en beiden zijn zeer toegewijd aan hun eigen ontwikkeling, aan het ondersteunen van anderen met hun Zelf-Ontwikkeling en aan een harmonische en creatieve samenwerking binnen de Golden Flower School.
Wanda is sinds 2008 Golden Flower Instructeur, zij volgt jaarlijks de internationale instructeurtrainingen in Europa en/of Amerika en daarbij is zij regelmatig betrokken bij het certificatieproces van nieuwe Golden Flower Instructeurs. De afgelopen 3 jaren heeft Wanda nauw samengewerkt met Rashmi Endenburg in België in het kader van de Jaar Training. Hoewel dit jaar Rashmi en Wanda ieder een Jaar Training verzorgen, blijven zij nauw samenwerken om elkaar te inspireren, ervaringen te delen en inzichten te verdiepen.
Trudelies Schouten is sinds 2011 Golden Flower Instructeur en altijd een zeer enthousiaste deelnemer aan de instructeurtrainingen en workshops.

Partnership en samenwerking maken een fundamenteel deel uit van de Golden Flower School en van deze Training.
Uitwisseling inspireert, verrijkt en verdiept en die ervaring willen we graag delen.


Wat is ervoor nodig ?
1. Qua tijd

2. Financieel
Je schrijft je voor 7 september in voor de volledige Jaar Training en dan betaal je de trainingsdagen in 3 termijnen waarvoor je per email een factuur ontvangt (namelijk voor 7 september 2015, voor 9 november 2015 en voor 7 maart 2016).

Deze kosten zijn inclusief de verblijfskosten van het afsluitende weekend.


3.Oprecht zelf-onderzoek
Het belangrijkste is een gezonde en alerte openheid om oprecht in onderzoek te gaan wat betreft open bloeien in je dagelijks leven en Tai Chi.

*De kracht van de Jaar Training zit hem in de continuïteit. Vandaar dat wie een dag niet mee kan doen, deze dag inhaalt d.m.v. 2 uur privé-les. Dat is natuurlijk niet hetzelfde, maar lijkt de beste oplossing.
Qua kosten komt er dan de prijs van 1 uur privé-les, namelijk € 50,--, bij. Je kan maximaal 2 dagen missen.