Algemeen:

Startpagina


Chi Link is in 2009 opgericht door Wanda Link met als doel Tai Chi Chuan en de daaruit voortvloeiende levenskwaliteiten te delen met iedere geïnteresseerde op het gebied van werk of privé.

"Energie Verbindt"
De naam Chi Link is een samentrekking van het Chinese woord ‘Chi’ wat energie betekent en het Nederlands/Engelse woord ‘Link’ wat verbinden betekent.
Wanneer energie vrij kan stromen en er verbinding is tussen verschillende onderdelen beschik je (lichamelijk en/of bedrijfsmatig) over kracht, vitaliteit, levensvreugde en succes.


Wanda Link

Bewegen, onderzoeken, doorgeven en de natuur lopen als een rode draad door Wanda haar leven.
Van jongs af aan is Wanda gebiologeerd door de verfijndheid van de natuur en haar processen. Met verbazing en enthousiasme wil Wanda weten en ervaren hoe de dingen werken. Niet voor niets koos zij als tiener voor de studie geologie, de studie van de aarde, en nu al enige jaren voor Tai Chi Chuan. In sport en Tai Chi in het bijzonder ben je bewust bezig met de manier van bewegen, de effectiviteit en het gevoel in het lichaam blijven Wanda intrigeren en vragen om verder onderzoek.
Wanda: "Ik vind het geweldig als alles op zijn plaats valt en de techniek zo verfijnd is dat de dingen bijna als vanzelf verlopen! Die momenten van enthousiasme deel ik graag."


Tai Chi Chuan
In 2004 maakte Wanda Link kennis met Tai Chi Chuan en de Golden Flower School. Wanda was meteen gegrepen door de kracht van Tai Chi Chuan. Sindsdien volgt zij met veel plezier workshops, retraites privélessen en intensieve trainingen bij o.a. Job Koesoemobroto (Chief Instructor Europe), Rashmi Endenburg (Golden Flower Instructor), Senior Instructor Annukka Holland en Master San Gee Tam, oprichter van de International Golden Flower Tai Chi Association.

Sinds 2008 is Wanda officieel gecertificeerd als Golden Flower Instructeur, heeft zij lesgegeven in Leersum, Maartendijk en Utrecht. Zij geeft nu les in Amerongen, Veenendaal.
Wanda: "Wat mij aanspreekt in Tai Chi Chuan is de toepasbaarheid in het dagelijks leven, het werkt! In plaats van trucjes, leren we de basis principes van het leven en die zijn toepasbaar op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau".

Met Chi Link wil Wanda haar enthousiasme voor Tai Chi ruimer inzetten en delen met leerlingen, maar ook met andere Tai Chi instructeurs en het bedrijfsleven in de vorm van bedrijfsworkshops.